Make-up

Hos oss har vi en makeup artist som tilbyr alt innenfor dag- og kveldsmakeup.

Vi tilbyr alt innenfor dag- og kveldsmakeup, i tillegg til veiledning og kurs.

Sminke er så mye mer enn bare sminke. Med de riktige teknikkene kan vi fremheve de fine ansiktstrekkene du allerede har.

Hos oss har vi en makeup artist som tilbyr alt innenfor dag- og kveldsmakeup.

Hun har vært utdannet makeup artist siden 2004 med noe bakgrunn innen både teater og TV, men lidenskapen har alltid vært å jobbe med brud. Ho tilbyr også sminkeveiledning, enten VIP eller sminkeveiledningskurs for grupper. En perfekt aktivitet til jentegjengen, kollegaer eller utdrikningslag.

Make-up

 • Make-up

  Dagmakeup eller kveldsmakeup, tilpasset deg, din personlighet og anledning. Kom til timen uten sminke og gjerne nyrenset hud. Ett godt tips for å bidra til at makeupen skal sitte godt over tid er å peele huden godt samme dag eller kvelden før.

  800,-
 • Brudemakeup, inkludert prøvetime

  Om du ønsker kun makeup eller full brudepakke her hos oss, ta kontakt så skreddersyr vi den perfekte løsningen for deg til den store dagen. Jeg kommer gjerne ut på «location» om det er ønskelig. Ta kontakt for pris og booking.

  2.700,-

Veiledning / kurs

 • Sminkeveiledning VIP 2 timer

  Mange synes makeup er vanskelig, enten man ny i gamet eller vil lære seg nye teknikker etter hvert som huden forandrer seg når man blir eldre. Ta kontakt så skreddersyr jeg ett kurs til deg i «hvordan sminke seg selv».

  1200,-
 • Sminkeveiledning gruppe

  En perfekt jentekveld, aktivitetsdag med kollegaer eller utdrikningslag. Ta kontakt så finner vi den perfekte løsning for deres gruppe!

  600,- pr. person

Ønsker du å bestille time?

Våre medarbeidere er lidenskapelig opptatt av sitt yrke og legger sin stolthet i hver behandling.

Vi tilbyr alt fra maskinklipp og barneklipp, til farging av ettervekst, minicolor, balayage og root toner, behandling av vipper og bryn, oppsett/forming og permament til make-up og brudesminke. Har du noen spørsmål er det bare å ta kontakt.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler.