Hudpleie

Alle burde absolutt unne seg en hudpleietime for å opprettholde en god hudhelse.

Alle burde unne seg en hudpleietime 2-4 ganger i året, noen velger hyppigere besøk 6-8 ganger i året.

Målet med regelmessige hudpleietimer er å holde på den ungdommelige spensten og gløden, styrke hudens barriere, bekjempe aldringstegn, redusere acne og tilstopninger i huden.

I tillegg er det viktig å prioritere velvære i en hektisk hverdag.

En optimal ansiktsbehandling med massasje har en avslappende og nedstressende effekt, det skjer ved at blodsirkulasjonen blir forbedret som fører til økt kroppstemperatur som igjen bidrar til å minske stresshormonene i kroppen.  De positive hormonene som dopamin og endorfiner strømmer igjennom kroppen ved en god behandling, du får ladet batteriene og er igjen klar for å takle livet med mer energi og optimisme.

I tillegg til å få utført en ansiktsbehandling hos en hudterapaut er du avhengig av gode hudpleierutiner hjemme, den sikreste måten å skaffe seg de rette produktene til din hud er å få en grundig hudanalyse under en ansiktsbehandling med produktveiledning.

Hudpleiebehandlinger

 • Ansiktsbehandling dyprens - 60 min.

  Dette er en behandling som passer til både kvinner og menn. Behandlingen består av rens, peeling med damp og utklemming. Kremmaske og avsluttende ansiktskrem. Behandlingen innebærer også en hudanalyse for å tilpasse behandlingen og produkter ut ifra hudtype og tilstand.

  890,-
 • Ansiktsbehandling lux - 75 min.

  Behandlingen starter med en avslappende ryggmassasje. Deretter en grundig rens, peeling, utklemming ved behov, ansiktsmassasje, spesialmaske og avsluttende ansiktskrem. Behandlingen innebærer også en hudanalyse for å tilpasse behandlingen og produkter ut ifra hudtype og tilstand.

  1.090,-
 • Ansiktsbehandling lux med farging av vipper + brynsforming med farge - 90 min.

  Behandlingen starter med en avslappende ryggmassasje, deretter farging av vipper + brynsforming med farge. Så går jeg over til en grundig rens, peeling, utklemming ved behov, ansiktsmassasje, spesialmaske og avsluttende ansiktskrem. Behandlingen innebærer også en hudanalyse for å tilpasse behandlingen og produkter ut ifra hudtype og tilstand.

  1.390,-
 • Ultralyd ansiktsbehandling - 60 min.

  Anti-age behandling som gir både en grundig dyprens og økt opptak av kollagen. Etterfulgt av en anti-age ansiktmassasje, spesialmaske og avsluttende ansiktskrem. Denne behandlingen etterlater huden din glatt, fuktet og med en fin glød.

  990,-

Kjemisk peeling

En kjemisk peeling med blant annet AHA syrer som styrker en sensitiv hud, behandler en acnehud, gir en sliten og gusten hud gløden tilbake og selvfølgelig anti-age mot linjer, rynker og pigmenteringer.

Anbefales som en kur på 3-6 behandlinger for full effekt mot en rekke hudproblemer, men kan også bestilles som en enkeltbehandling for en skikkelig dyprens.

Behandlingen passer til de alle fleste, men enkelte hudsykdommer og medisiner er kontraindikasjoner for denne type behandling, ta kontakt om du er usikker.

Syrebehandlinger/kjemiske peelinger bør heller ikke utføres i sommermånedene mai-august.

 • 60 min
  1.200,-
 • 60 min X 3

  Betales ved første time

  3.240,-
 • 60 min X 6

  Betales ved første time

  6.120,-

Ønsker du å bestille time?

Våre frisører er lidenskapelig opptatt av sitt yrke og legger sin stolthet i hver klipp, vask, kur og behandling.

Vi tilbyr alt fra maskinklipp og barneklipp, til farging av ettervekst, minicolor, balayage og root toner, vippeextensions, behandling av vipper og bryn, sukkervoks/body sugaring, oppsett/forming og permament til make-up og brudesminke. Har du noen spørsmål er det bare å ta kontakt.