Hudpleie

Alle burde absolutt unne seg en hudpleietime for å opprettholde en god hudhelse.

Alle burde unne seg en hudpleietime 2-4 ganger i året, noen velger hyppigere besøk 6-8 ganger i året.

Målet med regelmessige hudpleietimer er å holde på den ungdommelige spensten og gløden, styrke hudens barriere, bekjempe aldringstegn, redusere acne og tilstopninger i huden.

I tillegg er det viktig å prioritere velvære i en hektisk hverdag.

En optimal ansiktsbehandling med massasje har en avslappende og nedstressende effekt, det skjer ved at blodsirkulasjonen blir forbedret som fører til økt kroppstemperatur som igjen bidrar til å minske stresshormonene i kroppen.  De positive hormonene som dopamin og endorfiner strømmer igjennom kroppen ved en god behandling, du får ladet batteriene og er igjen klar for å takle livet med mer energi og optimisme.

I tillegg til å få utført en ansiktsbehandling hos en hudterapaut er du avhengig av gode hudpleierutiner hjemme, den sikreste måten å skaffe seg de rette produktene til din hud er å få en grundig hudanalyse under en ansiktsbehandling med produktveiledning.

Hudpleiebehandlinger

 • Klassisk ansiktsbehandling - 60 min.

  Dette er en behandling som passer til både kvinner og menn. Behandlingen består av rens, peeling med damp og utklemming. Kremmaske og avsluttende ansiktskrem. Behandlingen innebærer også en hudanalyse for å tilpasse behandlingen og produkter ut ifra hudtype og tilstand.

  890,-
 • Klassisk ansiktsbehandling m/farge vipper + farge og forme bryn.
  1280,-
 • Detox energi.

  En 75min lang ansiktsbehandling som gir huden din en skikkelig boost av energi og hjelper den til å forsvare seg mot de skadelige effektene av miljøstress, som fremskynder hudens aldring. Denne behandlinger passer til alle hudtyper og aldre igjennom hele året. Behandlingen inkluderer rens, peeling, utklemming, masker, avsluttende ansiktskremer og gjennomgående massasje av ansikt, nakke, skuldre og hodebunn.

  1490,-
 • Hydrating Intensive treatement.

  Dette er en intensiv hydrerende behandling som bader huden i velvære og gir den en opplevelse av komplett hydrering. En fantastisk behandling for både hud og sinn med nydelige dufter og herlig massasje igjennom hele behandlingen. Denne behandlingen passer til alle hudtyper, men spesielt egnet til deg med tidvis eller konstant tørr hud.

  1490,-
 • Ansiktsmassasje 30 min.

  Beroligende massasje av ansikt, hodebunn, nakke og skuldre.

  490,-
 • Brudepakke Brudemakeup inkl prøvetime + ansiktsbehandling.

  Velg imellom Detox energi eller Hydrating intensive treatement, i tillegg farger vi vipper + farge og forme bryn. Det perfekte tidsrommet for denne behandlingen er ca en uke før den store dagen, en fin mulighet til senke skuldrene og nyte litt velvære.

  3300,-

Ønsker du å bestille time?

Våre frisører er lidenskapelig opptatt av sitt yrke og legger sin stolthet i hver klipp, vask, kur og behandling.

Vi tilbyr alt fra maskinklipp og barneklipp, til farging av ettervekst, minicolor, balayage og root toner, vippeextensions, behandling av vipper og bryn, sukkervoks/body sugaring, oppsett/forming og permament til make-up og brudesminke. Har du noen spørsmål er det bare å ta kontakt.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle